iskopuvanja

Магазин

Пронајдени коски од 14 мамути стари 14.000 години: Најголемото откритие досега

А1он
Околу 800 коски од најмалку 14 мамути за кои се верува дека живееле пред повеќе од 14 000 години, се пронајдени во централниот дел на