internet prodazba

Економија

Пошта ќе продава масло од кокос и парфеми преку интернет – претставена продавницата „Пошта шоп“

А1он
Од денес е активна www.postashop.mk – првата електронска продавница на А.Д. „Пошта на Северна Македонија“, соопштија од „Пошта на Северна Македонија”. Потрошувачите во моментов можат
Магазин

Смешни фотографии: Кога купувањето преку интернет е вистинско прoмашување

А1он
Продажбата преку интернет бележи голем напредок со оглед дека само со еден клик се добива саканиот производ на домашна адреса. Лошата страна е што не