internet aplikacija

Магазин

Приходите на аликацијата „Зум“ зголемени 3,5 пати

А1он
Популарната апликација за видеоврски, „Зум“ забележа скок на приходите и повеќе од двојно зголемена заработка во второто тримесчје. Проценките говорат дека тоа е поради корона-кризата