informatika

Економија

Министерот Ивановски на состанок на Регионалната школа за јавна администрација во Сараево

А1он
Македонскиот министер за информатичко општество и администрација Иво Ивановски ќе учествува на состанокот на Управниот одбор на Регионалната школа за јавна администрација РеСПА, што се
Македонија

Постапката за регистрирање домејни се либерализира

А1он
Воведување систем на регистри со што ќе се либерализира пазарот и ќе се овозможи полесна постапката за регистрирање домени. Покрај кај Македонската академска истражувачка мрежа