indusrtija

Економија

Повисоки продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар

А1он
Продажните цени на производителите на индустриски производи на домашниот пазар во април годинава се повисоки за 0,3 отсто на месечно и за 1,2 процента на