iffs

Култура

Дебата за иднината на новинарството во дигиталната ера ќе го отвори третиот Истражувачки филмски фестивал – Скопје

А1он
Филмови, дебати, работилници посветени на медиумите и новинарството во дигиталната ера ќе може да проследи публиката на третото издание на Истражувачкиот филмски фестивал – Скопје,