iab makedonija

Економија

Огласувачите да ги зголемат буџетите за дигиталните издавачи во Македонија

А1он
Претседателот на ИАБ Македонија, Борис Ефтимовски, ги повика најголемите огласувачи во Македонија во своите буџети за реклама за наредната година да го зголемат делот предвиден