hemofarm

Регион

„Хемофарм“ го повлекува лекот „Ранитидин“ поради појава на нечистотија што може да биде штетна за здравјето

А1он
Српската компанија за лекови Хемофарм денеска објави дека „поради предострожност и со цел заштита на јавното здравје“ донеле одлука „доброволно и превентивно“ повлекување на сите