hag

Регион

Судењето на Младиќ одложено на неодредено

А1он
Меѓународниот кривичен суд за поранешна Југославија го одложи судењето на Ратко Младиќ, водачот на босанските Срби, на неодредено време. Одбраната на 31. мај побара судењето