gruevski

Македонија

Груевски: Ако сечеа раце за корупција, СДСМ без раце ќе беше на чело со Црвенковски

А1он
Премиерот и лидер на ВМРО-ДПМНЕ денеска го коментираше митингот на опозицијата и присутните,Според него на митингот на СДСМ зборувале луѓе кои немаат кредибилитет, кои  давале
Македонија

Груевски : За политичката ситуација ќе коментирам кога ќе се вратам во земјата

А1он
Премиерот Никола Груевски по бизнис-форумот во Мајами, одби  во интервју за „Гласот на Америка на мекедонски јазик“  да одговори на прашања за актуелната политичка ситуација