grcija koronavirus

Регион

Кикиљас: До лето ќе го постигнеме посакуваниот имунитет на населението

А1он
Вакцината секако е важна станица, бидејќи постепено до летото ќе го постигнеме посакуваниот имунитет кај населението, пишува министерот за здравство на Грција, Василис Кикиљас во