gorivo

Економија

Дизелот поскапува за два денари, а цената на бензинот останува иста

А1он
Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги на Република Македонија донесе Одлука со која се врши зголемување на малопродажните цени на нафтените деривати во просек
Економија

Дизелот поскапува 2,5 денари, цената на бензинот останува иста

А1он
Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги на Република Северна Македонија донесе Одлука со која се врши зголемување на малопродажните цени на нафтените деривати во
Економија

Бензинот поскапува два денари, цената на дизелот останува иста

А1он
Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги на Република Македонија донесе Одлука со која се врши зголемување на малопродажните цени на нафтените деривати во просек
Економија

Дизелот поскапува два денари, цената на бензинот останува иста

А1он
Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги на Република Македонија донесе Одлука со која се врши зголемување на малопродажните цени на нафтените деривати во просек
Економија

Дизелот поскапува за три денари, бензинот за 2,5

А1он
Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги на Република Северна Македонија донесе Одлука со која се врши зголемување на малопродажните цени на нафтените деривати во
Регион

Во Словенија рекордни цени на бензинот и дизелот, Голоб го обвинува Јанша за ситуацијата

А1он
Цените на нафтените деривати во Словенија достигнаа рекордно ниво, и литар бензин на домашните бензински пумпи „Петрол“ чини 1,617 евра, а дизелот 1,817, додека на
Економија

Мазутот поевтинува, цената на бензинот и дизелот останува иста

А1он
Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги на Република Северна Македонија донесе Одлука со која се врши намалување на малопродажните цени на нафтените деривати во
Економија

Дизелот поскапува за два денари, цената на бензинот останува иста

А1он
Регулаторната комисија за енергетика и водни услуги на Република Северна Македонија донесе Одлука со која се врши зголемување на малопродажните цени на нафтените деривати во