gem

Македонија

ФОТО: Неколку претпоставки зошто Ставрески не се појавува на суд

А1он
Откако министерот за финансии Зоран Ставрески и денеска не се појави во Основниот суд Скопје 2, каде здужението Граѓани за европска Македонија (ГЕМ) го тужат
Видео Македонија

ВИДЕО: Тужениот вицепремиер Ставрески никако да се појави во суд

А1он
Министерот за финансии и вицепремиер Зоран Ставрески повторно не се појави на судското рочиште по тужбата за клевета од здружението Граѓани за европска Македонија-ГЕМ. Ставрески
Македонија

„Еманципација на отпорот“: Тридневен настан во ГЕМ за политичкото и естетското

А1он
Од вторник ќе се одржи тридневен настан „Еманципација на отпорот“ со почеток од 19:30 часот, организиран од Контрапункт, во клубот ГЕМ, над локалот „Менада“ во
Македонија

ВИДЕО: Македонија изгубена на истражувачката мапа

А1он
Песимистичко и депресивно е местото на Македонија на мапата на вмрежување и мобилност. Помала мобилност од Македонија има само Албанија во целиот регион. Странските студенти