fimski festival

Култура

Краткометражниот игран филм „Шеќерни луѓе“ на филмскиот фестивал Tous Courts во Франција

А1он
Краткометражниот игран филм „Шеќерни луѓе“ во режија на Сузана Диневски – „Сузи Кју продукција“ ќе биде прикажан в среда. на 30 ноември 2022 годин.а во
Култура

Преполна сала за македонска премиера на „Ругање со Христос“

Во исполнетата сала на кино „Милениум“ вечерва се прикажува македонската премиера на дебитантскиот игран филм „Ругање со Христос“ по сценарио и режија на Јани Бојаџи,