fb

Македонија

ФОТО: Паломата за плачковци – социјалните мрежи до Илија Димовски

А1он
Откако Илија Димовски, директор на Центарот за комуникации  на ВМРО-ДПМНЕ извештајот на комисијата за настаните од  24 декември го поистовети со палома шамивчиња, фејсбук заедницата
Магазин

Фотографија на девојки со знамиња на Србија, Босна и Хрватска хит на Фејсбук

А1он
Фотографија на три девојки со знамиња на Србија, Босна и Херцеговина и Хрватска стана вистински хит на социјалната мрежа Фејсбук. Причината поради која е нправена