fatmir besimi

Економија

Бесими: Со Светска банка се разговара за тоа како да го подобриме системот за управување со финансиите

А1он
Проектот за интегриран информациски систем за управување со финансиите, којшто ќе овозможи интегрирано следење на приходите и расходите од нивното планирање до целосната реализација, како
Економија

(ВИДЕО) Бесими: Со ребалансот на Буџетот се заштеди на сметка на нов мебел и возила за некои институции

Искра Манојлоска
Нов мебел, возила и реновирање се нештата без кои ќе останат некои институции поради ребалансот на Буџетот. Буџетот ќе се финансира на стабилна основа, уверува