eu velika britanija

Свет

Меј: Непоколеблива сум, без тврда граница меѓу двете Ирски

А1он
Британската премиерка Тереза Меј изјави дека е „непоколеблива“ нејзината посветеност да не додје до примена на таканаречената „тврда граница“ меѓу двете Ирски. Меј вчера во