esenski muzicki vibracii

Култура

„Есенски музички вибрации 2021“ во Крива Паланка

А1он
Во организација на Центарот за аудиовизуелни уметности „КААРТС” и Локалната установа Градски музеј Крива Паланка, кривопаланчани можеа да уживаат во звуците на некомерцијална и класична