dzez

Култура

Ибрахим Малуф и Дејв Холанд го затвораат Скопскиот џез фестивал

А1он
Со настап на трубачот Ибрахим Малуф и на Дејв Холанд, еден од најдобрите басисти во историјата на џезот, вечер во Универзална сала завршува 32. Скопски