drzaven inspetorat za trud

Економија

За 11 дена пристигнале 248 претставки за неисплатен К15

А1он
За 11 дена во Државниот инспекторат за труд стигнале 248 претставки за неисплатен регрес за годишен одмор. Директорот на Инспекторатот, Аљајдин Хавзиу, вели дека инспекторите