detski evrosong

Магазин

Децата од „Дајте Музика“ ќе настапат на детскиот Евросонг со песната „Green forces“

А1он
Децата од серијата „Дајте Музика“ годинава ќе ја претставуваат Македонија на детската Евровизија. Песната во која се пее за заштита на планетата Земја и против
Магазин

Децата од „Дајте музика“ наши претставници на јуниорскиот Евросонг 2021

А1он
На 19. издание на јуниорскиот Евросонг 2021, земјава ќе ја претставуваат група деца од популарниот детски телевизиски серијал „Дајте музика“. Јавниот радиодифузен сервис МРТ оваа
Магазин

Ивана и Магдалена ќе настапат 9. на детскиот Евросонг во Софија

А1он
По извлекувањето на редните броеви за редоследот на настап на претставниците на детскиот Евросонг, на македонските претставнички Ивона и Магдалена им припадна деветката за настап