denar

Економија

Одбележана 25-годишнината од монетарното осамостојување

А1он
Во Народната банка вечерва се одржа свеченост по повод 25-годишниот јубилеј од монетарното осамостојување на Република Македонија. На денешен ден, пред точно 25 години, Собранието