danok na dobivka

Економија

Измените на законите за данокот на добивка и за данокот на личен доход поминаа на Влада

А1он
Ослободување од плаќање на аконтациите на данокот на добивка за ноември и декември 2020 година, како и за јануари и февруари 2021 година за обврзниците