damjan mancevski

Македонија

Манчевски: Бројките наведуваат на заклучок дека нема повеќе од 1,5 милиони гласачи

А1он
Сите бројки на спорни гласачи кои излегоа во Државната изборна комисија, излегоа врз база на анализите на базата на податоците во Државната изборна комисија. Извештајите,