cveclja

Регион

Свечља: Ако Србија не ги укине времените патни документи тогаш и Косово ќе ги издава

А1он
Министерот за внатрешни работи на Косово, Џељаљ Свечља изјави дека очекува од денеска Србија да го укине издавањето времени документи за косовските граѓани кои влегуваат