britni gajner

Свет

Кошаркарската ѕвезда Бритни Грајнер е префрлена од затвор во руска казнена колонија

А1он
Американската кошаркарка Бритни Грајнер, осудена на повеќегодишна затворска казна во Русија, е префрлена од затвор во казнена колонија. Таа беше уапсена на аеродром во близина