britanki

Спорт

Британки суспендирани од селекцијата за Олимпијадата затоа што целта на триатлон трка ја минале држејќи се за раце

А1он
Две британски спортистки се исфрлени од изборот за Олимпијадата затоа што во финишот на триатлонот во Токио влегоа држејќи се за раце. Станува збор за