bregizt

Свет

Дејвис: Британскиот парламент знае кога ќе гласа за Брегзит

А1он
Британскиот парламент ќе гласа за прифаќање на владиниот договор за излегување од Европска унија до декември 2018 или јануари 2019 година, доколку продолжат преговорите со