blizard

Магазин

Мајк Морхаим проговори за сексуалните вознемирувања во „Близард“

А1он
Еден од основачите и долгогодишен шеф на „Близард“, Мајк Морхаим на Твитер ги коментираше обвинувањата поврзани со сексуално вознемирување, злоупотреба и дискриминација на жени во