azil

Регион

Фридрих: Азилантите од Сирија имаат предност пред оние од Србија и Македонија

А1он
Министерот за внатрешни работи на Германија Ханс-Петер Фридрих ја бранеше владината политика кон азилантите и предупреди дека сириските азиланти мораат да имаат предност пред, како
Македонија

Јанкулоска: Максимално сме посветени на намалување на бројот на т.н. лажни азиланти

А1он
Максимално сме посветени да ги преземеме сите мерки кои се неопходни за намалување на бројот на т.н. лажни азиланти, односно наша крајна цел е да