avstrija

Македонија

Австрија со максимална поддршка за Македонија

А1он
Македонија може да смета на австриска поддршка за деблокада на статус кво состојбата во ЕУ интеграцијата, изјавил австрискиот претседател Хајнц Фишер на средбата со претседателот