apple

Магазин

ЕУ го казнува Епл со една милијарда евра

А1он
Европската комисија ја обвини компанијата Епл за искористување на држвна помош во Ирска, покажуваат првичните резултати од истрагата за даночните олеснувања кои ги доби оваа