amsterdam

Магазин

ВИДЕО: Во Амстердам е толку ладно што луѓето се лизгаат по каналите

А1он
За многумина е тешко да пронајдат позитивна страна на ладниот бран и ниските температури кои ја зафатија Европа последниот период. Во Амстердам замрзнаа популарните канали,
Македонија

„Амстердамската тројка“ ќе формира граѓанско движење под името „Има иднина“

А1он
„Амстердамската тројка“, односно Владимир Лазаревик, Никола Димитров и Перо Димшоски, во пресрет на 15. Конкрес на ВМРО-ДПМНЕ, најавуваат формирање на граѓанско движење под името „Има