ams

Македонија

АМС донираше спортска опрема во ПОУ „Златан Сремец“ во Скопје

А1он
Агенцијата за млади и спорт денеска донираше спортска опрема во ПОУ „Златан Сремец“ во Скопје. Донацијата од спортски и рекреативни реквизити ја врачи директорот на
Спорт

Се воведува државна награда за спорт „8 Септември“

А1он
Агенцијата за млади и спорт денеска на прес-конференција ги презентира активностите за вовeдување на државната награда за спорт „8 Септември“. „Во досегашната 20-годишна историја на