alkohol

Магазин

Јапонците истражуваат дали пивото има антивирусни својства

А1он
Една состојка на пивото може да штити од настинка, па и некои посериозни детски заболувања, утврдија јапонските експерти од Универзитетот во Сапоро, во истражувањето кое
Магазин

ВИДЕО: Баба родена за забави, пие пиво свртена на глава

А1он
Младите едноставно ја обожуваат. Велат дека бабата е неверојатно мила и грижлива. На забавите е со задоволство прифатена, бидејќи годините не ја спречуваат да се
Магазин

Алкохолот го спречува опоравувањето од трауматичните настани

А1он
Хроничното опивање доведува до ослабување на когнитивните центри кои ги контролираат емоциите. Зачестеното опивање може да доведе до „куршлус“ во мозокот и тешко опоравување од
Магазин

Видео: Мртов пијан влетал во прозорецот имитирајќи го Супермен

А1он
Можеби го понесла музиката, а можеби се работи за некоја опклада. После испиениот алкохол, ова момче како да останало без ронка памет. Посакал да го