alibaba

Економија

Алибаба нуди две милијарди долари за преостанатиот дел од Лазада

А1он
Компанијата Алибаба понуди две милијарди долари за преземање на преостанатиот дел од групацијата Лазада, која се занимава со интернет продажба во југоисточна Азија. Алибаба веќе
Економија

„Алибаба„ за еден ден оствари рекордна онлајн продажба од 14,3 милијарди долари

А1он
Кинеската компанија „Алибаба“ вчера за време на 24-часовната акција оствари вкупно 710 милиони наплати на стока, а речиси 86.000 продажби во секунда, што е досега