2019

Магазин

Светот во 2019: Јапонското царско семејство се прилагодува на модерното време

А1он
Јапонија годината што изминува беше во фокусот на интерес на светот поради случувањата во најстарата династија на светот. Првпат по 200 години јапонски цар доброволно