ВИДЕО: Џеф Гордон маскиран тестира автомобил со препродавач

Од:

Еден од најдобрите возачи на NASCAR Џеф Гордон маскиран оди да купи автомобил, но претходно бара тест возење. На продавачот на автомобили од лудото возење му се смрзна крвта во вените!

Leave a Comment

four × five =