Нови акции на SPORT LIFE: „Втора шанса за подарок“ и „Лајв експерт“!

Од:

Започнаа две нови акции на Sport Life кои ќе го зачинат и загреат наредниот период со подароци и добивки, екслузивно за членовите на СЛ клубот.

„ВТОРА ШАНСА ЗА ПОДАРОК“ е за недобитните тикети со еден промашен натпревар. Тие ќе се рангираат според висината на погодениот коефициент. За најдобрите тикети се обезбедени – мобилен телефон „Apple Iphone 14“, телевизор „Samsung“, електричен тротинет, велосипеди, паметни часовници, фудбалски топки Adidas и СЛ вредносен ваучер од 2000 денари. Во игра влегуваат тикетите со една комбинација, како и микс тикетите и тикетите уплатени од понудата за обложување во живо, секако со регистрирање на тикетот на СЛ Клуб картичката. Конечната ранг листа и дневните промени на табелата со пласираните играчи ќе бидат ажурирани и прикажани на вебсајтот и социјалните мрежи на Sport Life. „Втора шанса за подарок“ ќе трае до 18 декември 2022 год.

Со LIVE ЕКСПЕРТ, секоја недела, играчот со најголем број погодени тикети од понудата за обложување во живо, ќе освои 25.000 денари. Акцијата ќе се одвива во 4 неделни етапи, од 18 ноември до 18 декември, така што секоја недела ќе имаме нов „Лајв експерт“ во Sport Life.

Во текот на еден ден корисникот може да има повеќе добитни тикети коишто го исполнуваат условот, со минимум 5 минути разлика помеѓу уплатените тикети. Повеќе за правилата и условите прочитајте ТУКА.

Sport Life постојано нуди нови можности за вредни подароци и бонуси. За членовите на СЛ клубот, покрај овие две нови акции, во тек се и „Типстер на месецот“, „Спорт Лајф Мени“ и големата акција „Играј за стан во Скопје“.

ПР текст

Би можело да ве интересира

Победникот на Типстер купот на „Sport Life“ ги зеде клучевите од станот

Традиционален „JUNIOR DAY” на „SPORT LIFE“

Во Спорт Лајф стартува „До 50 шанси за 100.000 денари“

„Sport Life” во посета на лицата со попреченост и детскиот дом „11 Октомври“ во Скопје

Ана Ололовска

Едукација и забава за 200 јуниори на Sport Life

Ана Ололовска

Со тикет од 20 денари до 2,5 милиони денари! Нов милионер на „Sport Life“

Ана Ололовска