(ВИДЕО) К-15: Климче од Охрид за бродовите во Вардар

Од:

К-15 со клип и за бродовите кои веќе почнаа да се поставуваат во водите на Вардар во Скопје.

Една од идеите на експертот Климче е за Водици попот да го фрла крстот качен на еден од бродовите, а откако ќе се постават повеќе бродови, следната фаза би било правење на пловен Вардар.

Би можело да ве интересира

Во буџетот за 2022 не се планирани пари за исплата на К-15 за јавниот сектор, вели Бесими

Ана Ололовска

Заев: Во новиот буџет има дополнителни 3,73 милиони евра за исплата на К-15 во администрацијата

Жарко Настоски

За едни има, за други нема К-15 во јавниот сектор, ќе се казнува од следната година

Маја Илиевска-Пачемска

ССМ: Уште седум дена за исплата на К-15

Катерина Павлова-Николовска

Нема К-15 за 2000 „рамковно“ вработени кои земаат плата, а не доаѓаат на работа

Маја Илиевска-Пачемска

ССК: Компаниите можат да исплаќаат и помал „К-15“ ако имаат финансиски тешкотии во работењето

Ана Ололовска