ВИДЕО: Ја виде идната сопруга на венчавката и прсна од смеа

Од:

Посебен ден осамна за двајца заљубени кои ќе си го кажат судбоносното „да“ не знаејќи дека една сцена ќе направи вистинска интернет сензација.

Том Гарднер ја чекал неговата идна сопруга Бет да слезе по патеката, а кога се свртел да ја види во венчаница за прв пат, не можел да поверува што гледа. Поради стари обичаи не можел да ја види невестата пред тој момент. Цело возбуден се свртел, а наместо очекуваната невеста во венчаница видел диносаурус.

Кога ја виде, не можеше да престане да се смее. Младоженецот ја погледна и се смееше до солзи, а исто реагиралаше и невестата.