Спајдермен се ожени

Од:

Иако многумина момчиња ги зарпосуваат своите девојки на телевизија, натпревар, во рестроан или некое друго јавно место, каде што повеќе ги вадат од памет, отколку што ги импресионираат, има и такви кои со своите креативни особини судбоносното ДА го добиваат како во прав акционене филм.

Еве пример како едно момче облечено во костум на популарниот Спајдермен ја побара својата девојка за сопруга.

Тој прво и намести сценарио додека таа шеташе по плоштадот, праќајки и свои пријатели да ја нападнат, а потоа тој тиумфално се појави ја спаси, извади прстен и…