Секоја недела „ДО 50 ШАНСИ ЗА 100.000 ДЕНАРИ“ – акција на „SPORT LIFE“

Од:

Во Sport Life стартуваше акцијата за најмногу погодени натпревари на тикет: „До 50 шанси за 100 000 денари“ . Истата ќе трае од 31 јануари до 27 февруари оваа година, и ќе се одвива низ 4 неделни етапи, од понеделник до недела. Во тој период, во секоја одделна етапа, Sport Life ќе доделува вредни подароци за првите тројца играчи со најголем број погодени натпревари на еден тикет, независно дали е тикетот добитен или недобитен.

За најуспешните играчи обезбедни се:

– по 100 000 денари за прворангираните во секоја етапа;
– месечно обложување со вредносни ваучери од 100 денари за секој ден, за второрангираните од секоја етапа и
– месечно обложување со дневни вредносни ваучери од 50 денари за треторангираните играчи.

Минималната уплата на тикет е 20 денари, додека на еден тикет може да се одиграат и до 50 натпревари, со минимален коефициент од 1,30. Акциската понуда важи само за несистемските тикети, односно за тикетите со една комбинација уплатени со приложување на СЛ клуб картичката, а ги опфаќа и тикетите од понудата за обложување во живо, микс тикетите и тикетите со натпревари од Супер тип понудата.

Сите информации во врска со овој натпревар, како и тековната ранг листа можете да ги дознаете ТУКА.

Со зачленувањето во СЛ клубот играчите na Sport Life се здобиваат со екслузивно право да учестуваат во оваа и голем број други акции и натпревари како што се Типстер на месецот, Sport Life Мени, како и да освојуваат поени за вредни подароци од СЛ маркетот.

 

 

 

*ПР текст

Би можело да ве интересира

„Sport Life“ го прослави успехот на своите вработени за 2022 година

Ана Ололовска

„Sport Life” во посета на лицата со попреченост и детскиот дом „11 Октомври“ во Скопје

Ана Ололовска

„Спорт Лајф“ – 20 години доверба

„Играј за стан во Скопје“ – Нова акција на Sport Life

Ана Ололовска

Едукација и забава за 200 јуниори на Sport Life

Ана Ололовска

Со тикет од 20 денари до 2,5 милиони денари! Нов милионер на „Sport Life“

Ана Ололовска