Луксузен хотел на Малдиви нуди бесплатен одмор, под еден услов

Од:

Луксузниот хотел Коко Палм Дуни Колху на Малдиви бара личност која ќе се грижи за желките на плажата. Работата би подразбирала уживање, сите трошоци ќе ги покрие хотелот, додека со крајчето од окото треба да се надгледуваат желките.

Понудата звучи нереално, со дополнителен мал услов – личноста која ќе ја добие работата нема да смее да објавува слики на социјалните мрежи.

Хотелот Коко Палм Дуни Колху, сака да ангажира личност која е слободна да работи две недели во август. Иако работата не е платена, одбраниот кандидат ќе добие бесплатен одмор.

Би можело да ве интересира

Парламентарни избори на Малдиви

Ана Ололовска

Опозицискиот лидер на Малдиви бара САД и Индија да помогнат да се смени власта во земјата

Ана Ололовска

Вонредна состојба на Малдивите поради политичката криза

Наум Локоски

Лоши предвидувања: Овие 10 држави наскоро нема да постојат

Ана Ололовска

Малдиви го напуштија Комонвелтот

Ана Ололовска

Малдивскиот претседател воведе 30-дневна вонредна состојба

Ана Ололовска