Кантона дизајнираше маици со пиштоли кои пукаат од љубов

Од:

Славниот француски фудбалер Ерик Кантона заплови во модните води.

кантона (52) преку истанграм ја извести јавноста дека е пуштена модна линија маици, кои лично тој ги дизајнирал, со посебна напомена дека се изработени од органски материјали.

На грбот има пиштол од кој не излегуваат куршуми, туку срца. напред на маицата е човек со круна.