Близначки кои сакаат да забременат истовремено, и тоа од исто момче

Од:

Сестрите Ана и Луси Десинк некогаш беа прогласени за „најидентични близначки“ на светот.

Тие, како познати ТВ лица, во новото интервју за една австралиска телевизија, открија дека сакаат да забременат истовремено, и тоа од истото, заедничко момче…

Имено, иако претходно имале посебни врски, сега веќе девет години се во врска со исто момче. Тој се вика Бен и „ги прифаќа такви какви што се“, како што вели Ана.

– Ако Бен ја бакне едната, веднаш ќе ја бакне и другата. А, секогаш нѐ разликува, дури и преку телефон, додаде Луси.

Во однос на тоа дека имаат намера да забременат во истовреме, Ана вели дека иако „тоа некому ќе му звучи необично“, тоа е нивниот начин на живот и така сакаат да живеат.

Би можело да ве интересира

Лего-коцка стоела две години во носот на дете

Ана Ололовска

„Мртовец“ оживеал, но подолго време не смеел да ја напушти мртовечницата

Ана Ололовска

ВИДЕО: Тајванска масажа со сатари

Ана Ололовска

Свештеник ги прскал верниците со пиштол на крстена вода

Ана Ололовска

Го откажал медениот месец со секс-куклата поради коронавирусот

Ана Ололовска

Американец украл автомобил со штотуку починат маж

Ана Ололовска