Без струја повеќе делови од Кисела Вода, Центар и Карпош

Од:

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија денеска ќе бидат неколку улици во општините Кисела Вода, Центар и Карпош во Скопје, соопштија од ЕВН.

Од 08:00 до 14:00 часот, без струја ќе бидат корисниците од делови од улиците: Томе Стефановски и Славка Димкова во нас. Драчево, (Општина Кисела Вода).

Од 08:00 до 15:00 часот, корисниците од дел од ул. 166, (Општина Центар), а од 08:30 до 10:30 часот, корисниците од делови од улиците: Иван Цанкар, Бела Краина и Франц Месеснел во населба Влае, (Општина Карпош).

Од 09:00 до 13:00 часот, без напојување со електрична енергеија ќе бидат корисниците од ул. Петар Поп Арсов бр. 40, (Општина Центар), од 09:15 до 13:30 часот, корисниците од ул. Радика, зграда број 1 и ул. Огражден, згради број 1, 2 и 3, (Општина Карпош), а од 11:30 до 14:30 часот, корисниците од дел од ул. Франц Прешерн (Општина Карпош), информират од ЕВН.

Би можело да ве интересира

Без струја делови од неколку улици во Кисела Вода и Карпош

Делови од Кисела Вода, Центар и Карпош во петок ќе немаат струја

Жарко Настоски

Гром удрил во далновод, Центар и околината без струја

Катерина Павлова-Николовска

Без струја утре повеќе места низ Скопје

Неколку улици во Скопје утре без струја, село Радишани два часа без вода

Во следните три дена делови од неколку скопски населби ќе бидат без струја