Во Спорт Лајф стартува „До 50 шанси за 100.000 денари“

Од:

Започна акцијата „До 50 шанси за 100.000 денари“ на Sport Life, која ќе се одвива низ 4 неделни етапи, од 27.02. до 26.03. 2023 година.

Во секоја поединечна етапа, од понеделник од 9 часот до недела до 23 часот, играчот кој има погодено најголем број натпревари од вкупниот број типувани на тикетот, без разлика дали тикетот е добитен или промашен, е добитник на главната премија од 100.000 денари.

Второрангираниот ќе освои месечно обложување со вредносни ваучери од 200 денари на дневна основа, а месечно обложување со вредносни ваучери од 100 денари дневно, следуваат за треторангираниот играч. Секоја неделна етапа, нови добитници.

Играчите на Sport Life ги очекуваат возбудливи денови и можности да наредат и до 50 натпревари за типување на еден тикет за да освојат 100.000 денари. Минимална уплата на тикет е 20 денари, а при уплатата потребно е да ја приложат клуб картичката на Спорт Лајф.
Сите информации за акцијата и тековната ранг- листа на натпреварувачи се наоѓаат на вебсајтот на Спорт Лајф.

ПР текст

Би можело да ве интересира

Победникот на Типстер купот на „Sport Life“ ги зеде клучевите од станот

Традиционален „JUNIOR DAY” на „SPORT LIFE“

„Sport Life” во посета на лицата со попреченост и детскиот дом „11 Октомври“ во Скопје

Ана Ололовска

Нови акции на SPORT LIFE: „Втора шанса за подарок“ и „Лајв експерт“!

Едукација и забава за 200 јуниори на Sport Life

Ана Ололовска

Со тикет од 20 денари до 2,5 милиони денари! Нов милионер на „Sport Life“

Ана Ололовска