Јакимовски: Kaрпош ќе се гасифицира

Од:

Градоначалникот на Карпош утре на седница на Советот, ќе предлоќи гасификација на Карпош, со што, вели, ќе се заокруќи проектот „ Карпош-енергетски најефикасна општина“. Повеќе од изјавата на Стефчо Јакимовски.

.

Би можело да ве интересира

ВИДЕО: Македонија официјално се вклучува во проектот Александруполи

Ана Ололовска

Бочварски: Гасификацијата на сите општини ќе чини околу 350 милиони евра

Битиќи – Реџепи: Гасификацијата се одвива по предвидената динамика

Ана Ололовска

Бектеши: Две турски компании влегоа во конкуренција за изградба на магистралниот гасовод во С. Македонија

Ана Ололовска

Владата ќе бира партнер за изградба на гасоводната мрежа меѓу две турски компании

Жарко Настоски

Гасоводната делница Скопје-Тетово-Гостивар готова до втората половина на идната година

Ана Ололовска

Leave a Comment

seven − five =