90 илјади членови на „Спорт Лајф“ клубот – Провери каде твојот тикет вреди повеќe

Од:

„Спорт Лајф“ е вистинско место за оние кои уживаат во спортот и кои добро го познаваат, било да е фудбал или кошарка, тенис или пак хокеј, ракомет или одбојка… Изборот e голем, за секого има по нешто, а има и зошто – дури 90.000 обложувачи се лојални членови на „Спорт Лајф“ клубот. Секако тука е добрата заработка, но тоа не е сè. „Спорт Лајф“ е единствената обложувалница која ја наградува лојалноста на своите играчи.

Новите и разновидни игри, бонуси и дополнителни привилегии за верните играчи, е сè она поради што тие повторно доаѓаат во „Спорт Лајф“. Доколку навистина ги цените своите играчи, знаете и како да им возвратите за нивната верност и да ги наградите. „Спорт Лајф“ тоа добро го знае, и затоа со години ги наградува своите играчи преку „Спорт Лајф“ клубот и Типстер купот.

Една од привилегиите која ја имаат членовите на SL клубот е SL маркетот. Најдобар начин како да освоиш вредни подароци, покрај добивките, е да се зачлениш во SL клубот и да собираш поени од секој тикет коишто понатаму можеш да ги замениш за некој производ од SL маркетот, како на пример: некој спортски реквизит, велосипед или можеби рачен часовник. Меѓу повредните подароци се и најнови мобилни телефони, таблети, како и вредносни ваучери кои можат да се потрошат во Спорт Лајф и нивните партнери.

Секој месец, околу 7.000 производи се порачуваат и испраќаат до нивните добитници. Oд „спалдинг“ топка до пинг-понг маси и слично, a голем дел од играчите ги користат поените и за „Спорт Лајф“ ваучерите со кои повторно можат да се обложуваат.

Поените се пресметуваат врз основа на бројот на натпревари на тикетот и висината на уплатата, како и стекнатиот ранг – бронзен, сребрен, златен или платинест, кој зависи од збирната уплата во минатиот месец. За сето ова може да се информирате подетално на страницата на SportLife.com.mk

Затоа не заборавајте, ако сакате вашиот тикет да вреди повеќе, секогаш приложувајте ја вашата Спорт Лајф клуб-картичка и играјте за вашиот омилен производ од SL маркетот на „Спорт Лајф“. На тој начин и кога не погодувате, добивате поени и подароци.

ПР објава

Би можело да ве интересира

Во Спорт Лајф стартува „До 50 шанси за 100.000 денари“

„Sport Life” во посета на лицата со попреченост и детскиот дом „11 Октомври“ во Скопје

Ана Ололовска

Нови акции на SPORT LIFE: „Втора шанса за подарок“ и „Лајв експерт“!

Едукација и забава за 200 јуниори на Sport Life

Ана Ололовска

Со тикет од 20 денари до 2,5 милиони денари! Нов милионер на „Sport Life“

Ана Ололовска

Прогласени најуспешните работници на „Sport Life“

Ана Ололовска